Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیلم سینمایی «مرد بازنده» تازه‌ترین ساخته محمدحسین مهدویان پس از آثاری همچون «ماجرای نیمروز»، «ایستاده در غبار»، «شیشلیک»، «درخت گردو» و «رد خون» راهی اکران نوروزی سال ۱۴۰۱ شد، فیلمی که انتظار می‌رفت با فروش بالایی روبرو شود، اما در نهایت و پس از یک ماه یک اکران با فروشی کمتر از ۵ میلیارد تومان رتبه پنجم جدول فروش را از آن خود کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

خبرگزاری میزان - فیلم سینمایی «مرد بازنده» تازه‌ترین ساخته محمدحسین مهدویان پس از آثاری همچون «ماجرای نیمروز»، «ایستاده در غبار»، «شیشلیک»، «درخت گردو» و «رد خون» راهی اکران نوروزی سال ۱۴۰۱ شد، فیلمی که انتظار می‌رفت با فروش بالایی روبرو شود، اما در نهایت و پس از یک ماه یک اکران با فروشی کمتر از ۵ میلیارد تومان رتبه پنجم جدول فروش را از آن خود کرد.  

«مرد بازنده» در چهلمین جشنواره فیلم فجر رونمایی شد، شاید پس از فیلم سینمایی «لاتاری» این ناموفق‌ترین فیلم مهدویان در جشنواره فیلم فجر بود که هیچ افتخاری را برای گروه سازنده به همراه نداشت، فیلمی که به گفته بسیاری از منتقدان در میان آثار داستانی مهدویان از کیفیت بالایی برخوردار بود.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

مهدویان در آثار مختلفی همچون ماجرای نیمروز و ایستاده در غبار نشان داده که به سینمای مستند داستانی اشراف کامل دارد، از سویی بعد از شکست لاتاری در گیشه و جشنواره فیلم سینمایی درخت گردو روایتی داستانی و گیرا از وی بود تا نشان دهد که در سینمای داستانی هم قدرتمند عمل می‌کند.  

با این وجود و در میان دو اثر داستانی خود یعنی درخت گردو و لاتاری اکثر منتقدین مرد بازنده را بهتر از این دو اثر ارزیابی کردند، اما اقبال منتقدین و اهالی رسانه نتوانست در جشنواره و اکران عموم برای این فیلم موفقیتی را به همراه بیاورد. شاید بتوان فروش کم این فیلم را گردن گرانی بلیت سینما و یا ادامه کرونا انداخت، اما در همین زمان فیلم‌های دیگر چرخه اکران فروشی بسیار بیشتر داشته اند.  

مهدویان در مرد بازنده به سراغ موضوعی حساس و جالب رفته است، اثری که با داستانی ملتهب مخاطب را با خود همراه می‌کند و سعی دارد تا با ایجاد تعلیق‌های مختلف روایت را با گره‌های متفاوتی روبرو کند. بعد از ترکیب موفق جواد عزتی و رعنا آزادی ور در سریال «زخم کاری» دلیلی بود تا بار دیگر مهدویان این زوج را کنار یکدیگر بگذارد، اما از نگاه اکثریت منتقدین حضور جواد عزتی نتوانست آنطور که باید در فیلم جا بیفتد.  

عزتی تمام تلاش خود برای ایفای نقشی بسیار پیرتر از خود را کرده، اما با توجه با پرکار بودن و سرشناس بودن این بازیگر سینما، چنین نقشی برای مخاطب همذات پنداری و سمپاتی ایجاد نمی‌کند. در بخش‌هایی هم عزتی راکورد و میزان بازی را فراموش کرده و ببینده را یاد شخصیت کمدی کهنسالی می‌کند که پیشتر در سریال قهوه تلخ بازی کرده بود.  

اما در این میان فیلم سینمایی «مرد بازنده» بهشت بازیگران مکمل است، بازیگرانی که اکثرا در قد و قامت فیلمنامه ظاهر شده و توانسته اند تا بهترین‌های خود در سال‌های گذشته را ارائه کنند، از جمله بازی‌های تاثیرگذار مرد بازنده در بخش بازیگران مکمل بدون شک مهدی زمین پرداز است که همچون گذشته یکی از بازیگران مهدویان است، بازیگری که شاید بالاخره وقت آن رسیده تا مهدویان نقش‌های مهمتری را به او واگذار کند.  

البته باید دید که گیشه سینما و انتخاب بازیگران چهره که طی سال‌های گذشته مرسوم شده و در اکثر مواقع مخاطب را با چهره‌های تکراری روبرو می‌کند آیا اجازه ظهور و بروز بازیگران خوب تئاتر را در سینما خواهد داد یا خیر. پدیده‌ای که بعید است بدون حمایت از تولیدات میسر شود.  

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سینما سینمای ایران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار سینما سینمای ایران فیلم سینمایی مرد بازنده درخت گردو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۹۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفح کجاست و اسرائیل در آن جا چه کار می کند؟ | نگاهی به آخرین وضعیت غزه

همشهری آنلاین: رژیم صهیونیستی نه فقط در طول جنگ غزه به افکارعمومی جهانی دهن کجی کرده است، بلکه حتی نزدیک ترین متحدان خود در پایتخت‍‌های اروپایی را برای چند ماه به سراغ نخودسیاهی به نام آتش بس فرستاد و وقتی پس از سه ماه رایزنی فشرده طرف‌های مختلفی غربی و عربی با گروه مقاومت فلسطینی حماس، این گروه اعلام کرد که به صورت مشروط با آتش بس همراهی خواهد کرد، اما رژیم صهیونیستی از شروع تهاجم زمینی به بخش‌هایی از شهر رفح خبر داد. شهر رفح آخرین پناهگاه‌ حدود نیمی از جمعیت آواره فلسطینی در نوار غزه است که پس از جنگ و اشغال شمال غزه برای در امان ماندن از بمباران خود را به جنوب رساندند، اما اکنون شهر مرزی رفح در حال تبدیل شدن به جهنم تمام عیار است. حتی بسیاری هشدار داده‌اند که جنگ زمینی در رفح یک فاجعه انسانی تمام عیار را در این منطقه رقم خواهد زد، اما به نظر می‌رسد که گوش اشغالگران صهیونیستی به مانند گذشته چندان به هشدارها بدهکار نیست!

رفح کجاست؟

رفح شهری در جنوب غزه در مرز مصر است. زمانی که رژیم اسرائیل در سال ۱۹۸۲ از شبه جزیره سینا( بخشی از مصر امروز) خارج شد، رفح به دو بخش رفح غزه و رفح در مصر تقسیم شد.

۲۸۰ هزار نفر: جمعیت رفح قبل از آغاز جنگ غزه در ۸ ماه پیش

۱میلیون ۴۰۰ هزار نفر: جمعیت فعلی رفح بدلیل هجوم آوارگان جنگ از دیگر مناطق غزه

۶۴ کیلومتر مربع: مساحت رفح

سازه‌های چوبی و چادری: وضعیت اسکان فعلی ۹۰ درصد جمعیت رفح

وضعیت میدانی

طی ۴ ماه گذشته رفح شاهد بمباران‌های هوایی متعددی بوده است، اما به تازگی و از روز گذشته برخی پیشروی‌های زمینی توسط اشغالگران صهیونیستی در این شهر صورت گرفته است.

صبح دوشنبه: اعلام رسمی مصر مبنی بر پیشرفت در مذاکرات آتش بس

ظهر دوشنبه: ادامه مذاکرات و تائید همراهی ضمنی حماس با آتش بس

عصردوشنبه: اعلام بمباران هوایی ۵۰ هدف در شهر رفح توسط رژیم صهیونیستی

شامگاه دوشنبه: برگزاری تظاهرات در تل آیویو و درخواست معترضان از نتانیاهو برای پذیرش آتش بس

صبح سه شنبه: تائید اشغال گذرگاه رفح توسط ارتش رژیم صهیونیستی

ظهر سه شنبه: تائید شهادت حداقل ۲۵ نفر در رفح در جریان بمباران و تهاجم روزهای دوشنبه و سه شنبه

بیشتر بخوانید:

اسرائیل دقیقا با کدام توافق پیشنهادی مخالفت می کند؟

آتش‌سوزی وسیع در منطقه رفح بعد از حملات رژیم صهیونیستی هشدارها

بسیاری حتی در غرب نسبت به عملیات زمینی رژیم صهیونیستی در رفح هشدار داده‌اند.

غیرقابل تحمل: توصیف آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد نسبت به تهاجم اسرائیل به رفح

رنج و مرگ بیشتر غیرنظامیان: هشدار سخنگوی آنروا درباره عملیات زمینی در رفح

جنگ و قحطی بیشتر: هشدار «جوزپ بورل»، دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا درباره علمیات در رفح و درخواست توقف علمیات

عملیات فاجعه بار: توصیف «دیوید لامی»، وزیر خارجه در سایه حزب کارگر انگلیس از عملیات اسرائیل

جنایت جنگی: توصیف وزارت خارجه فرانسه از جابه جایی اجباری آوارگان در رفح همزمان با جنگ زمینی

توجیه اسرائیل از عملیات در رفح

با توجه به فشارهای جهانی متعددی که علیه تهاجم زمینی اسرائیل در رفح وجود دارد، مقامات و رسانه‌های این رژیم به توجیه تراشی برای اقدام خود پرداخته‌اند.

عملیات هدفمند: ادعای ارتش اسرائیل درباره عملیات در رفح در فاصله زمانی شامگاه دوشنبه و بامداد سه‌شنبه

انهدام «چهار گردان آخر» حماس: بهانه ارتش اسرائیل برای عملیات زمینی در رفح

عملیات با دامنه محدود: ادعای سرهنگ دوم «نداو شوشانی»، یکی از سخنگویان ارتش اسرائیل

چاره ای نداریم: نقل قول «یوآو گالانت»، وزیر جنگ اسرائیل به «لوید آستین»، همتای آمریکایی خود درباره جنگ زمینی در رفح

عملیات پیچیده زیر آتش: توصیف «دانیل هاگاری»، سخنگوی ارتش اسرائیل درباره عملیات زمینی

کد خبر 850162 برچسب‌ها حماس مصر اسرائیل خبر ویژه اتحادیه اروپا رژيم صهيونيستى

دیگر خبرها

  • این افراد بازنده بزرگ بورس هستند
  • بازنده‌های پاریسی؛ پاری سن ژرمن و ۶ باخت از ۷ بازی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا
  • (ویدیو) باز نشدن چرخ جلوی هواپیما هنگام فرود
  • قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود؟ | نگاهی بر روش‌های قیمت‌گذاری
  • رفح کجاست و اسرائیل در آن جا چه کار می کند؟ | نگاهی به آخرین وضعیت غزه
  • میلیاردرهای بازنده؛ پاری سن ژرمن و قهرمانی اروپا، دو خط موازی که به هم نمی‌رسند!
  • آمارهای هفته بیست و ششم لیگ برتر| پورحمیدی از کاپیتان استقلال سبقت گرفت/ جایگاه مطمئن آقای گلی مغانلو
  • بازنده های سربلند، محمد ربیعی و مردانش
  • نگاهی آماری به بازی‌های استقلال و ذوب آهن؛ نکونام به دنبال اولین پیروزی
  • نگاهی به رویارویی ذوب‌آهن و استقلال