Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@02:40:56 GMT

افزایش سرطان های مرتبط با سبک زندگی در طول دهه گذشته

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۹۸۶۰۱۷

افزایش سرطان های مرتبط با سبک زندگی در طول دهه گذشته

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر «کریستینا فیتزماریک»، سرپرست تیم تحقیق از موسسه ارزیابی سلامت واشنگتن، در این باره می گوید: «اقدامات پیشگیرانه اساسی نظیر کنترل مصرف دخانیات، اصلاح رژیم غذایی، و کمپین های گسترده تر تشویق به سلامت باید در واکنش به این نرخ افزایش ناشی از سرطان های مرتبط با تغییر در سبک زندگی انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

این مطالعه مربوط به بررسی داده های ۲۹ گروه سرطان از جمله سرطان های ریه، سینه، پروستات، پوست، کلورکتال، لوزالمعده، معده، کبد، و سایر گروه های سرطانی از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۶ بوده که ۱۹۵ کشور را شامل می شود.

یافته ها نشان می دهد درحالیکه سرطان های مرتبط با سبک زندگی از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۶ با افزایش جهانی همراه بودند، اما چندین سرطان ناشی از علل عفونت نظیر سرطان های دهانه رحم و معده، در طول مدت زمان مشابه کاهش یافته اند.

به گفته محققان، حصول اطمینان از دسترسی جهانی به مراقبت های بهداشتی و سلامت، پیش نیاز ضروری برای تشخیص زودهنگام و درمان سرطان است.

کد خبر 4313836

منبع: مهر

کلیدواژه: پوست سرطان سرطان روده بزرگ سرطان سینه وزارت بهداشت سیگار سرطان دارو دخانیات سازمان غذا و دارو چاقی سید حسن هاشمی بیمارستان تغذیه کمیسیون بهداشت و درمان سالروز ارتحال امام خمینی دیابت بارداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۸۶۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)

به گزارش همشهری آنلاین، این عوامل شامل شرایطی می‌شوند که در آنها افراد به دنیا می‌آیند، رشد می‌کنند، کار می‌کنند، زندگی می‌کنند، و پیر می‌شوند و نیز مجموعه گسترده‌تر از نیروها و نظام‌ها که شرایط زندگی روزمره را شکل می‌دهند. این نیروها و نظام‌ها شامل سیاست‌ها و نظام‌های اقتصادی، برنامه‌های توسعه، هنجارهای اجتماعی، سیاست‌های اجتماعی و نظام‌های سیاسی می‌شوند.

این عوامل تأثیر مهمی بر نابرابری‌های بهداشتی دارند - یعنی تفاوت‌های ناعادلانه و قابل پرهیز در وضعیت سلامت که در داخل و در میان کشورها دیده می‌شوند. در کشورها همه سطوح درآمد، سلامت و بیماری از یک شیب اجتماعی پیروی می‌کنند: هر چه موقعیت اجتماعی-اقتصادی افراد پایین‌تر باشد، وضعیت سلامت آنها بدتر است.

فهرست زیر نمونه‌هایی از عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت را ارائه می‌کند که می‌توانند بر عدالت سلامت به صورت مثبت یا منفی تأثیر بگذارند:

درآمد و حمایت اجتماعی تحصیلات بیکاری و عدم امنیت شغلی شرایط زندگی کاری ناامنی غذایی مسکن، امکانات اولیه و محیط‌زیست رشد اولیه دوران کودکی شمول اجتماعی و عدم تبعیض تعارض ساختاری دسترسی به خدمات بهداشتی مقرون‌به‌صرفه باکیفیت مناسب.

پژوهش‌ها نشان می‌دهد که عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت یا SDH می‌توانند در تأثیرگذاری بر سلامت حتی مهم‌تر از مراقبت‌های بهداشتی یا انتخاب سبک زندگی در تأثیرگذاری بر سلامت باشند. به عنوان مثال، مطالعات متعدد نشان می‌دهد که SDH مسئول بیش از ۳۰ تا ۵۵ درصد از پیامدهای سلامتی است. علاوه بر این، برآوردها نشان می‌دهد که سهم بخش‌های خارج از سلامت در پیامدهای سلامت جمعیت از سهم بخش سلامت بیشتر است.

پرداختن مناسب به عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت (SDH) برای بهبود سلامت و کاهش نابرابری‌های درازمدت در سلامت، که مستلزم اقدام همه بخش‌ها و جامعه مدنی است، اساسی است.

منبع: وب‌سایت سازمان جهانی بهداشت

کد خبر 849816 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مجله مفاهیم پزشکی پزشکی

دیگر خبرها

  • دانشمندان حلقه رابط برنامه غذایی و ابتلا به سرطان را کشف کردند
  • چرا نباید قهوه ناشتا بخوریم؟
  • نقش ماماها در ارتقای سلامت مادران/ غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه با محوریت ماماها
  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا
  • مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)
  • آمادگی جسمانی با سلامت روان بهتر در جوانان مرتبط است
  • صعودی شدن روند ولادت در استان بوشهر پس از ۷ سال
  • مصرف دخانیات از مهم‌ترین عوامل ایجاد سرطان دهان
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب / ارتباط بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها